Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin şifa bulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, fesat kimselerin çıkacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada karısını dövmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek endişelerinden kurtulacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısı dövmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments