Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını dövdüğünü görmek

Rüyada karısını dövdüğünü görmek

Rüyada karısını dövdüğünü görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulur.

Rüyada karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada karısını dövmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada karısı dövmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments