Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör kullanmak

Rüyada asansör kullanmak

Rüyada asansör kullanmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör kullanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada asansör kullanmak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski asansöre binmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, girişimlerde bulunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak sözler sarf edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet eder.

Rüyada sürekli asansör görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada asansör çıkmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak bir süre belini doğrultamayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments