Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle gökdelene çıkmak

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gökdelene çıkmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökdelen binalar görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Rüyada gökdelenin yıkıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Rüyada gökdelende olduğunu görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, el açmayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments