Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski asansöre binmek

Rüyada eski asansöre binmek

Rüyada eski asansöre binmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, aile saadetinin de artacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada eski asansöre binmek gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada eski asansöre binmek kalbini tekrar hayata açacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle asansöre binmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada asansör binmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada bozuk asansöre binmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, üçüncü gözünün açılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hastane asansörüne binmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada hastanede asansöre binmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ticarette zarar edeceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada biriyle asansöre binmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binmekten korkmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments