Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binmek ve kaçmak

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, rahatsızlık vereceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, şanssızlık yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulur.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, rahatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada otelde asansöre binmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kadim dostlar edineceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada hastanede asansöre binmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada biriyle asansöre binmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada bozuk asansöre binmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir asansöre binmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işarettir.

Rüyada büyük asansöre binmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments