Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre sıkıştığını görmek

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hile ile mal elde etmeye, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre sıkıştığını gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, özlemelerin son bulacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada asansörde sıkışmak önemli yerlere geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör sıkışmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulur.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret eder.

Rüyada asansöre sıkışmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek işinde başarılı olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, geçim derdi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaletine sıkışmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments