Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör çıkmak

Rüyada asansör çıkmak

Rüyada asansör çıkmak her attığı adımı paraya çevireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada asansör çıkmak gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada asansörle yükseklere çıkmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip çıkmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet eder.

Rüyada asansörle göğe çıkmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yüksek bir makamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak planların sarkacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments