Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli asansör görmek

Rüyada sürekli asansör görmek

Rüyada sürekli asansör görmek kalabalık günler geçirileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, insanlara iyilik yapmaya, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işarettir.

Rüyada sürekli asansör gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Rüyada sürekli asansöre binmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli asansör görmek iş sahibi olunacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden kalmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansör kullanmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada asansöre binip inmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada asansörde kalmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulur.

Rüyada asansörden aşağı inmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments