Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun boşandığını görmek

Rüyada komşunun boşandığını görmek

Rüyada komşunun boşandığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, pek az kazanç getireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendi işine sahip olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun boşandığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kazancının çok düşeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada komşunun boşandığını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşanmak istememek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kocasını boşandığını görmek insanlara yol göstereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evlenmek ve boşanmak saygınlık kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının boşandığını görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments