Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun boşandığını görmek

Rüyada komşusunun boşandığını görmek

Rüyada komşusunun boşandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Rüyada komşusunun boşandığını gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun boşandığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenip hemen boşanmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek açların doyacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin boşandığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada anne babasının boşandığını görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hasta ise iyileşeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments