Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, meşakkate düşeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalettir.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiftin boşandığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada evliyken boşanmak çok doğru bir yol tutulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada evli birinin boşandığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, zor zamanların biteceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga eden evli çift görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments