Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını boşandığını görmek

Rüyada kocasını boşandığını görmek

Rüyada kocasını boşandığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını boşandığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada kocasıyla boşandığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşandığın kocayı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada kocasından boşanmak istemek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulur.

Rüyada kocanla boşanmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada boşandığı kocasını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına inanılır.

Rüyada kocasını boşandığını görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, işlerin düzgün gideceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kocasının boşanmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanla boşandığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments