Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada arkadaşın boşandığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ekmeğinin verimli olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını boşandığını görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, günahlarından tövbe etmeye, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın boşandığını görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak rahatının ve huzurunun bozulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkalarının boşandığını görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, zararların telafi edileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments