Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmak istememek

Rüyada boşanmak istememek

Rüyada boşanmak istememek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına inanılır.

Rüyada boşanmak istememek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Rüyada boşanmak istememek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada eşinden ayrılmak istememek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada gerdeğe girmek istememek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, asla harama bulaşmayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek sorunları ortadan kaldıracağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada kızı istemeye gitmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, makamının yükseleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemeden hamile olmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlanmak istememek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments