Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenmek ve boşanmak

Rüyada evlenmek ve boşanmak

Rüyada evlenmek ve boşanmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, böylece hayatından memnun olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek ve boşanmak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kafasının karışacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işarettir.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek gıybet edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek boşanmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada evlenmek ve boşanmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments