Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının boşandığını görmek

Rüyada yakınının boşandığını görmek

Rüyada yakınının boşandığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada yakınının boşandığını gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yakının boşandığını görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının boşandığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada annenin ve babanın boşandığını görmek hayallerinin peşinden gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinden boşanmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla boşanmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sevgisinin artacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evlenip boşandığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kazancının yerine gelmesine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments