Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret eder.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada can veren birini görmek eşlerinin kapanacağına, huzura kavuşacağına, tecrübe sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada para veren görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yakında başlayacak aşk macerasına yorulur.

Rüyada para vereni görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, alkış alacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Rüyada can vereni görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt veren anne görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada su verenle evlenmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments