Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kırmak

Rüyada araba kırmak

Rüyada araba kırmak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada araba kırmak gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada araba camı kırmak birikmiş parasının olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Rüyada araba camını kırmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada araba kırmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet eder.

Rüyada parfüm şişesini kırmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir koli yumurta kırmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kemik kırmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada gözlük kırmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam pencere kırmak güç ve kudret kazanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments