Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde siğil çıktığını görmek

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek şansın önünün kesileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde siğil çıktığını gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada elinde siğil çıktığını görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, malının artmasını sağlayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada elde siğil çıktığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerde siğil görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde siğil görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada ellerinde siğil görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siğil görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacağında siğil görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında siğil görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments