Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda leke görmek

Rüyada kolunda leke görmek

Rüyada kolunda leke görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda leke gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada kolunda leke görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada kolda leke görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek her zaman kötülük için çalışacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suratta leke görmek işlerinin günden güne azalacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, mal ve para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine inanılır.

Rüyada su lekesi görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments