Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek hidayete ereceğine, işlerinin duracağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kolunda beyaz lekeler gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kudret sahibi olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Rüyada kolunda leke görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, rızkının azalacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda leke görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz leke görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments