Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su lekesi görmek

Rüyada su lekesi görmek

Rüyada su lekesi görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada su lekesi gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su lekesi görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli görmek malının ve parasının ziyan olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşırda leke görmek hastalıklara şifa bulunacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ruj lekesi görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, yeni işler peşinde koşulacağına tabir olunur.

Rüyada çay lekesi görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el üzerinde leke görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada ciltte leke görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments