Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kol saati görmek

Rüyada kolunda kol saati görmek

Rüyada kolunda kol saati görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Rüyada kolunda kol saati gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada siyah kol saati takmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kolunda altın saat görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati istemek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan kol saati görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kol saati görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek geçiminin kolaylaşacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada çok kol saati görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments