Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati istemek

Rüyada kol saati istemek

Rüyada kol saati istemek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati istemek gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Rüyada kol saati istemek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat almak istemek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına alamet eder.

Rüyada birinden saat istemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, şansın döneceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kol saati görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Rüyada kolunda altın saat görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işaret eder.

Rüyada kol saatini düşürmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk kol saati görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, evi yoksa ev alacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments