Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kol saati görmek

Rüyada çok kol saati görmek

Rüyada çok kol saati görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada çok kol saati gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kol saat takmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati almak geçim sıkıntısının biteceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada birine kol saati vermek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kazancının düşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Rüyada kolunda altın saat görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada kol saatini düşürmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kol saati görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kol saati satmak hayatının iplerini eline alacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kol saat satın almak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments