Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kol saati görmek

Rüyada bayan kol saati görmek

Rüyada bayan kol saati görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan kol saati gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada bayan kol saati görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kol saati bulmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada bayan saati görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kol çantası görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada gümüş kol saati görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği insana kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saatı almak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kol saati kordonu görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments