Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda çok bilezik görmek

Rüyada kolunda çok bilezik görmek

Rüyada kolunda çok bilezik görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, iftiraya maruz kalınacağına, güzel bir döneme girileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kolunda çok bilezik gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek rakiplerini alt edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik görmek imkânlarının da genişleyeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, ana baba sözü dinlemeye, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments