Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek onların önüne geçeceğine, elinize para geçeceğine, anne baba duaları alınacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iyi haberler alınacağına işarettir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalettir.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada altın bileziği koluna takmak herhangi zarara uğramayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments