Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziği kolunda görmek

Rüyada altın bileziği kolunda görmek

Rüyada altın bileziği kolunda görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, parasının ve malının da artacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada altın bileziği kolunda gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak yeni işlere ve projelere gireceğine, yolculuğa, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerin ters gideceğine işaret eder.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek zarar edeceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments