Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kolunda bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, zenginlik içinde olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kadının kolunda bilezik gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek nimetin çoğalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kollarında bilezik görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işarettir.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada annenin kolunda bilezik görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda bilezik görmek doğru kararların alınacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments