Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, hayatını yoluna sokacağına, yönetici olacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde derinlik arayışı söz konusu olabilir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek merdiven atlayacağına, önünü açacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sebep olacağına işarettir.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments