Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments