Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın bilezik görmek

Rüyada koluna altın bilezik görmek

Rüyada koluna altın bilezik görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada koluna altın bilezik gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hastalıkların uzak duracağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada koluma altın bilezik takmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalettir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments