Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek borçların biteceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, doğru yolu bulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda bilezik görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna bilezik takmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments