Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda çizik görmek

Rüyada kolunda çizik görmek

Rüyada kolunda çizik görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda çizik gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Rüyada kolda çizikler görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada kolda çizik görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda çizik görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde çizik görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çizik görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda çizikler görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizik tava görmek günden güne sorunlarının artacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, şansın yüze güleceğine rivayet eder.

Rüyada alnında çizik görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments