Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda çanta görmek

Rüyada kolunda çanta görmek

Rüyada kolunda çanta görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Rüyada kolunda çanta gördüyseniz:

  • İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada siyah kol çantası görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada mavi kol çantası almak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada kol çantası bulmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol çantası almak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada kol çantası aldığını görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kol çantası görmek heveslerin söneceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol çanta görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments