Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kol çantası almak

Rüyada mavi kol çantası almak

Rüyada mavi kol çantası almak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol çantası almak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada mavi kol çantası almak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret eder.

Rüyada mavi kol çantası görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada deri kol çantası görmek anne babayla ters düşüleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bayan kol çantası görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada kol çantası aldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çanta görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, parasal krizler yaşanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments