Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çantası aldığını görmek

Rüyada kol çantası aldığını görmek

Rüyada kol çantası aldığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kol çantası aldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kol çantası aldığını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda çanta görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kol çantası almak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Rüyada kol çantası görmek günahların da affolacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek barış için adım atacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol çanta görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kol çanta görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments