Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol çantası görmek

Rüyada siyah kol çantası görmek

Rüyada siyah kol çantası görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada siyah kol çantası gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada siyah kol çanta görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol çantası görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi kol çantası görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kol çantası almak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, günahtan temizlenmeye yorulur.

Rüyada kol çantasını kaybetmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada kol çantası takmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kol çanta görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments