Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol çanta görmek

Rüyada kol çanta görmek

Rüyada kol çanta görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük zararlar edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol çanta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kol çantasını çaldırmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kol çantası görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet eder.

Rüyada kol çantasını kaybetmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri kol çantası görmek sonunda mutlu olacağına, gelirinin artacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kol çantası görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol çantasını unutmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol çantası görmek yol göstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments