Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, zenginliğe, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bileziğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine inanılır.

Rüyada kırılmış bilezik görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulur.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek şeytanın aklına uyacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik kırılması görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada kırılan bilezik görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kararlar alacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments