Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek onu cesaretlendireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek yüzünü güldüreceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Rüyada kırılmış bilezik görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments