Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik kırılmak

Rüyada bilezik kırılmak

Rüyada bilezik kırılmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, dertlerinin artacağına, onu cesaretlendireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada bilezik kırılmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada kırılan bilezik görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işarettir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek ekmeğinin azalmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine yorulur.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek sağlığının yerine geleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işlerinin ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eksiği kendinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments