Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada bileziğin kırıldığını gördüyseniz:

  • İlginç görünen iş olanaklarını veya mevcut işinizde ilerlemenizi sağlayabilecek alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalet eder.

Rüyada bilezik kırılmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek geleceğine bakacağına, hastalığın biteceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sermayesinin çoğalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan bilezik görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments