Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda bilezik kırılmak

Rüyada kolunda bilezik kırılmak

Rüyada kolunda bilezik kırılmak güven kaybına uğrayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak zahmet veren işlerin artacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işarettir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada bilezik kırılması görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek alın terinin karşılığını alacağına, onlarla ayrı düşeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına inanılır.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada kırılan bilezik görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments