Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan bilezik görmek

Rüyada kırılan bilezik görmek

Rüyada kırılan bilezik görmek daha iyi anlaşır olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hatalı yollara gireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırılan bilezik gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işarettir.

Rüyada kırılmış bilezik görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kendisini işine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments