Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış bilezik görmek

Rüyada kırılmış bilezik görmek

Rüyada kırılmış bilezik görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış bilezik gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada bilezik kırılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kırılan bilezik görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Rüyada altın bileziğin kırılması görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış altın bilezik görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments