Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kol saatini görmek

Rüyada kendi kol saatini görmek

Rüyada kendi kol saatini görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, istediği başarıyı göstereceğine, istihdam edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kol saatini gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın renginde kol saati görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kol saati almak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kol saat aldığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments