Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna sigara basmak

Rüyada koluna sigara basmak

Rüyada koluna sigara basmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalettir.

Rüyada koluna sigara basmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Rüyada koluna sigara basmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, iş için gurbete gidileceğine yorulur.

Rüyada sigara basmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, bahtının açık olacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada vücuda sigara basmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kolda sigara söndürmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya alamet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yeni bir hayat kuracağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma basmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada seccadeye basmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments